1. Ingredients
for kimchi
2. Slice and wash Chinese cabbages and soak in salt water
3. Clean the bottoms of the cabbages
4. Mix seasonings with salted and fermented fish
5. Spread seasonings evenly between leaves
6. Wrap the whole cabbage and store in a cool place
3. Clean the bottoms of the cabbages
4. Mix seasonings with salted and fermented fish
5. Spread seasonings evenly between leaves
6. Wrap the whole cabbage and store in a cool place
1. Συστατικά για kimchi
2. Φέτα και πλύνετε κινεζική λάχανα και απολαύστε το θαλασσινό νερό
3. Καθαρίστε τα άκρα του κάθε λάχανα
4. Ανακατέψτε καρυκεύματα με παστά ψάρια και που έχουν υποστεί ζύμωση
5. Διαδώστε καρυκεύματα ομοιόμορφα μεταξύ των φύλλων
6. Τυλίξτε το σύνολο λάχανο και φυλάσσεται σε δροσερό μέρος
No comments:
Post a Comment