Pages

Thursday 11 November 2010

Κορεα-Αγγλια συναιδριο

Πρόεδρος και το 11ο Σεούλ π.μ. παραστούν σύνοδο κορυφής της G20 στη Σεούλ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη χώρα μας ", Ντέιβιντ Κάμερον" Βρετανός πρωθυπουργός είχε συνάντηση κορυφής, η σύνοδος κορυφής της G20 στη Σεούλ, το διμερές εμπόριο και την προώθηση των επενδύσεων, ένας-ΕΕ σχετικά με την κατάσταση στη χερσόνησο, όπως η ΣΕΣ και να έχουν μια ευρεία ανταλλαγή απόψεων.

Οι δύο ηγέτες σήμερα συνάντηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σύνοδο κορυφής του G20 Σεούλ στενή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών να αξιολογήσει την άλλη πλευρά, η κοινή ιδεώδη της δημοκρατίας και της οικονομίας της αγοράς βασίζεται στη βιώσιμη ανάπτυξη σε κάθε τομέα και για το φιλικό και σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών για την αντιμετώπιση έχουν εκφράσει.

Επιπλέον, η Κορέα-ΕΕ, ΣΕΣ που υπεγράφη τον περασμένο Οκτώβριο κατά τη διάρκεια της ζύμωσης, θα επεκτείνει περαιτέρω τις διμερείς εμπορικές συναλλαγές και τις επενδύσεις, αλλά η κοινή κατανόηση ότι η Κορέας-ΕΕ ΣΕΣ θα τεθεί σε ισχύ, όπως είχε προγραμματιστεί το επόμενο έτος σε 7,1 έχει συμφωνήσει να εργαστούν από κοινού. «Κάμερον," την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κορέα από τότε που ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Μάιο ως την πρώτη επίσκεψη, σήμερα, μια διάσκεψη κορυφής της συνόδου κορυφής της G20 στη Σεούλ για την επιτυχία της στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών να επιβεβαιώσει και να προωθήσει την πρακτική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών την ευκαιρία να διερευνήσουν τρόπους ώστε να καταστεί θα αξιολογηθούν.

No comments:

Post a Comment