Pages

Tuesday 23 November 2010

Αντιδρασεις απο την Κορεατικη πολιτικη

Η Κορεατικη πολιτικη μετα απο την επιθεση της β.Κορεας πηρε γρηγορες αντιδρασεις.
Ο πολιτικος Κιμ Σονγκ Χουαν στις 8,30 πμ εκανε συναιδριο με τον Μουτο Μασατοσι τον πρεσβη της Ιαπωνιας, Τζανγκ Σιν Σον πρεσβης Κινας, Κονσταντιν Μπου Νου Κοφ πρεσβη Ρωσιας και ειπε "αυτη η επιθεση προς την Νοτια Κορεα δεν μπορουμε να την δεχτουμε", "καταστρεψε ζωες κατοικων της περιοχης".


Ετσι, ο πρεσβης Μουτο ειπε οτι η κατασταση ειναι πολυ σοβαρη και ειπε οτι θα μας βοηθησει, ο Μπου Νου Κοφ πρεσβης ειπε "ανησυχουμε πολυ επειδη χαθηκαν ζωες".

Ο Τζανγκ Σιν Σον πρεσβης Κινας ειπε "θα πουμε στους πολιτες μας τα λογια οπου μασ ειπατε και ευχεται οτι ολα θα πανε καλα".


Ο πολιτικος Κιμ μεχρι τις 10 μμ εκανε τηλεφωνική συνομιλία με τον Κεβιν Ροντ πολιτκος εξωτερικων, ο πολιτικος Ροντ ειπε "η Αυστραλια ειναι μαζι με την Νοτια Κορεα".


Εν τω μεταξύ, πρόκληση της Βόρειας Κορέας απαγορεύει επίσης τη χρήση βίας κατά παραβίαση της συμφωνίας εκεχειρίας και του Χάρτη του ΟΗΕ ορίζει ότι η υπόθεση θα παραπεμφθεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου για το συντονισμό με τη διεθνή κοινότητα μια ποικιλία μεθόδων γνωστό να αναθεωρήσει την πολιτική.

Χάρτης στις διεθνείς σχέσεις τους από όλα τα κράτη μέλη της εδαφικής ακεραιότητας ή της πολιτικής ανεξαρτησίας ενός άλλου κράτους ή των Ηνωμένων Εθνών για τους σκοπούς της οποιοδήποτε άλλο τρόπο ασυμβίβαστο με τις ένοπλες δυνάμεις να απέχουν από την απειλή ή χρήση βίας για την "είναι ότι λέει.


Η Νορια Κορεα για να παρει γρηγορες λυσεις εβαλε τον (TF), γενική Διοίκηση ήταν να εγκαταστήσετε μια επείγουσα διπλωματική αποστολή για την ασφάλεια των πολιτών της στο εξωτερικό για να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας διέταξε.

1 comment:

  1. Καλησπέρα! ΠΟλύ ενδιαφέρον το ιστολόγιο σου, αν και απο ότι βλέπω έχεις καιρό να γράψεις. Ισως είναι και το μόνο που υπάρχει για Ελλάδα-Κορέα.

    ReplyDelete