Pages

Tuesday 16 November 2010

G20 να κρατήσει τη διαπραγματευτική ισχύ των οικονομικών υπουργείων.

Η σύνοδο κορυφής στη Σεούλ στην πρώτη γραμμή της ημερήσιας διάταξης, το υπουργείο έχει το συντονισμό των οικονομικών και χρηματοπιστωτικών οργανισμών όπως είναι η ικανότητα των διεθνών διαπραγματεύσεων στον απόηχο αυτής της συνάντησης αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.
Στις 16 της Προπαρασκευαστικής Επιτροπής Προγραμματισμού και Οικονομικών και της συνόδου κορυφής του G20, κ.λπ. Σύμφωνα με τη Νότια Κορέα στο επίκεντρο του κόσμου, όπως ο πρόεδρος της εμπειρίας στα παρασκήνια διαπραγματεύσεις Σχεδόν οικονομική διπλωματία στο μέλλον είναι πιθανό να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη σκηνή.
Ως αποτέλεσμα αυτής της εμπειρίας πιο οργανωμένη, υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη για εξειδικευμένη κατάρτιση.
Μια οικονομία υπό την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών του Υπουργείου της διπλωματικής τον αριθμό των συμμετεχόντων να διεκδικήσουν το μερίδιό τους σε ένα παιχνίδι ή πολλών σταδίων με δέκα χιλιάδες ένα χρυσό προετοιμασμένοι ευκαιρία.
Υπουργό Οικονομικών και Διεθνών Επιχειρήσεων, σύνοδος κορυφής της ομάδας G20, η προπαρασκευαστική επιτροπή του Διευθυντή Σχεδιασμού και Συντονισμού, αντίστοιχα, και πρόεδρος της Ομάδας των 20 υπουργών Οικονομικών, ο πρόεδρος, καρέκλα εκπρόσωπος διαπραγματεύσεων να αναλάβει τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα, τον Καναδά, Γερμανία, τη Γαλλία και άλλες χώρες από τις επαφές πυρήνα G20 στη σειρά, πίσω από τα παρασκήνια, περί συντονισμού των συμφερόντων.

No comments:

Post a Comment