Pages

Monday 27 September 2010

Θεμα 1, Η Σεουλ προς τους τουριστες του G20


Η Σεουλ απο τις 11 Νοεμβριου θα αρχισει μια καινουργια τουριστικη δρομολογια για τους τουριστες του G20. Η περιοδεία αρχιζει απο τις 9 έως 12 Νοέμβριος και συμμετέχουν σε συνόδους ολομέλειας και συναντήσεις που έχουν σχέση με τους ξένους συζύγους, που πραγματοποιούνται από την κουστωδία και σώμα τύπου. Σε αντίθεση με την τυπική περιοδεία της Σεούλ στην επιχείρηση σε σύντομο χρονικό διάστημα να επισκεφθεί τη Νότια Κορέα κατά τη διάρκεια της παραμονής των αλλοδαπών να γνωρίσουν τον πολιτισμό και τη γοητεία της Κορέας, έθιμο όλοι ρυθμιστεί.

Στην περιοδεια θα επισκεφτουν το Κιονγκ Μπο Κουνγκ, οικο του προεδρου, Ναμσαν , Τσανγκ ντο Κουνγκ, Τσονγκ Κε Τσον, Μπονγκ Ουν Σα, πυργο της Σεουλ, Χανγκανγκ, μουσεια και σε πολλες αλλες εκδηλωσεις.

Ολομέλεια 6 συμμετέχοντες ανά γύρο, κάθε βράδυ μια εβδομάδα, θα λειτουργούν συνολικά 12 σκυλιά, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος, επιλέγοντας την επιθυμητή ώρα και το τέλος μάθημα είναι δωρεάν.

Η καθε περιοδεια διαρκει περιπου 3~4 ωρες. Ξένοι τουρίστες επισκέφθηκαν την Σεούλ, χωρίς να παρεμβαίνει με το χρονοδιάγραμμα των επιχειρήσεων τους να απολαύσουν τα τουριστικά είχε. Σεούλ έστειλε ένα ανακοινωθέν στους συμμετέχοντες στη σύσκεψη υπό Εγγραφή και την εφαρμογή για τους συμμετέχοντες που διαμένουν στο ξενοδοχείο είναι διαθέσιμες.









No comments:

Post a Comment