Pages

Monday 20 September 2010

25 Ιουνιου Κορεατικος Πολεμος μεσα στο Ρεκορ Γκινες

25 Ιουνιου Νότια Κορέα υποστήριξε τον πόλεμο ο αριθμός των 67 χωρών σε όλο τον κόσμο συμμετείχαν στην ιστορία των περισσοτέρων χωρών του αριθμού των μεμονωμένων δυνάμεων είχε φτάσει μεχρι το Ρεκορ Γκινες ένωση ελευθεριών, ένωση είπε ότι 17 ημέρες.

Παγκόσμια Ειρήνη Ελευθερία Ένωση »τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, Γκινες της Βρετανίας (GWR) που εφαρμόζονται ΣΑΕ« 25 Ιουνιου. Ο αριθμός χώρες που υποστηρίζονται της Δημοκρατίας της Κορέας κατά τη διάρκεια του πολέμου »για το ρεκόρ ήταν πρόσφατα αναγνωρίστηκε επίσημα ως ένα παγκόσμιο ρεκόρ», είπε.

6.25 Κατά τη διάρκεια του πολέμου από τη διεθνή κοινότητα για την αποστολή στρατευμάτων στον πόλεμο στις 16 χώρες και πέντε χώρες, 46 χώρες είχαν την υποχρέωση να υποστηρίξει συνολικά 67 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης υλικού, υποστήριξη για την Κορέα Παγκόσμια Ειρήνη Ελευθεριών Ένωση έχει σημειωθεί.

Αυτή η ομάδα των υπαλλήλων, «ακριβώς πότε τον πόλεμο μετατοπίστηκε προς παρουσία της διεθνούς κοινότητας ήταν να μην προσπαθεί και να βοηθησει την Ν.Κορεα 67 χωρες ειναι χώρες που εργάστηκαν. Ετσι πολλα ανεξάρτητα έθνος ανίσχυροι να υπερασπιστούν τη χώρα ποτέ δεν είχε βοηθησει "πρόθεση να εφαρμόσει για την εγγραφή στο βιβλίο Γκίνες είπε.

No comments:

Post a Comment