Pages

Monday 27 September 2010

Θεμα, 5 Μη κρατη του G20 καλουντου στη Σεουλ

G20 Προεδρίας που είναι επιφορτισμένες με τη Δημοκρατία της Κορέας, στη Σεούλ, η σύνοδος κορυφής της G20, το Νοέμβριο του Μαλάουι, το Βιετνάμ, καθώς και πέντε μη αποφάσισε να καλέσει τα κράτη μέλη. Εν τω μεταξύ G20, οι χώρες μη μέλη αντικατοπτρίζουν την άποψη του προέδρου και μιλά για την παγκόσμια οικονομία είναι τα υψηλότερα επίπεδα γύρω στα 5 για την αύξηση της νομιμότητας των μη μέλη χώρες έχουν προσκληθεί να. σύνοδο κορυφής της G20 στις 24 Προπαρασκευαστικής Επιτροπής »δηλώνει G20 μέλος της Μη Μαλάουι, την Αιθιοπία, το Βιετνάμ, Σιγκαπούρη, Ισπανία, 5 χώρες στην σύνοδο κορυφής της G20 στη Σεούλ αποφάσισε να καλέσει", είπε.
Μαλάουι, η Αφρικανική Ένωση (ΑΕ), πρόεδρος, και τα μεγάλα συγκέντρωση της Αιθιοπίας στην Αφρική »Νέα Εταιρική Σχέση για την Ανάπτυξη της Αφρικής (NEPAD)« Προεδρία ήταν ένα σημείο προβληματισμού. Της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN), το Βιετνάμ της Προεδρίας της συνόδου κορυφής της G20 στη Σεούλ στην Ασία, που πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύνοδος κορυφής της G20 αποφάσισε να καλέσει τα σημεία που εξετάζουν. Σιγκαπούρη, σε συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη που είναι υπεύθυνοι για την G20 συγκέντρωση 28 χώρες και 3G (Παγκόσμια Διακυβέρνηση) έχει δοθεί στην Προεδρία.
Η Ισπανία είναι κορυφή daegukin στον κόσμο 10 οικονομιών τέσσερις φορές κλήθηκαν να συμμετάσχουν στη σύνοδο κορυφής της G20 αποφάσισε να καλέσει σαν μια πρόσθετη υπηρεσία.

No comments:

Post a Comment