Pages

Monday 27 September 2010

Θεμα 5, Συνάντηση Υπουργών Οικονομικών της G20 στο Κιονγκ Τζου τον Οκτώβριο

Οκτώβριος 21 - 23 αγώνες με την G20 Υπουργών Οικονομικών Συνέλευση θα γίνει.
Gyeongju ξενοδοχείο Hilton στη θέση συνάντηση καθορίστηκε στη συνάντηση με τους Υπουργούς Οικονομικών της G20 και της κεντρικής τράπεζας περίγυρό τους διοικητές, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι και περίπου 1.100 άτομα αναμένεται να παρακολουθήσουν.
21 Οκτωβρίου, την Κεντρική Τράπεζα της G20 χρηματοδότηση δανείων αρχίζει 22 ημέρες πριν από τη συνεδρίαση Αντιπρόεδρος προέκυψε από τροπολογία, μετά το δείπνο, το απόγευμα, σε συνδυασμό με το είδος της υποδοχής που του Υπουργού Οικονομικών. Διοικητές των Κεντρικών Τραπεζών των Μετόχων είναι το επίσημο άνοιγμα.
23 Στις οι υπουργοί οικονομικών της G20 και της κεντρικής τράπεζας συνεδρίες διοικητές πρωί και απόγευμα σε μια σειρά έχουν παγκόσμια οικονομικό δίχτυ ασφαλείας, οικονομική ρυθμιστική μεταρρύθμιση, τη μεταρρύθμιση, και συζήτησαν τα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αναμένεται να ανακοινώσει αργότερ.
Ειδικότερα, η όρεξη του κόσμου για το γεύμα 22 ημέρα παρέχει εστιασμένη, λαμβάνεται ως μέσο Τροφίμων παγκοσμιοποίηση των σχεδίων της κυβέρνησης.
Μια άλλη συνεδρίαση καταναλώνεται με διάφορα προϊόντα που χρησιμοποιούν φιλικά προς το περιβάλλον πράσινων »προϊόντων, πράσινη ανάπτυξη μπροστά στο πρόσωπο της Κορέας και σχεδιάζει να ανακοινώσει ευρέως.

No comments:

Post a Comment