Pages

Tuesday 16 November 2010

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Συνέλευση μετά το G20

Σύνοδος κορυφής της G20 στη Σεούλ για να εξηγήσει τα αποτελέσματα στο λαό για να κρατήσει αύξηση του ανταγωνισμού για τη σύνοδο του G20 την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί έκθεση παρακολούθησης.
Σύμφωνα με τη 15η προεδρική σύνοδο κορυφής του Φόρουμ του G20 για την παρακολούθηση του είδους της διακήρυξης επαγγελματικών οράματος «Παγκοσμια Κορέα» αποφάσισε να ανοίξει. Εκδηλώσεις προσωρινή ημερομηνία 25 ημερών ήταν αποφασισμένη.
Όραμα της συνόδου της G20 δήλωσε έκφραση για να περιγράψει τα αποτελέσματα μαζί με το λαό και το μέλλον θεώρηση του ρόλου της Κορέας θα γεμίσει με πληροφορίες που να αποδεικνύουν.
△ Κορέα, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών δίχτυ ασφάλειας με την ανάπτυξη του ρόλου αυτού παρακολουθείται διαρκώς για να συζητηθεί διεξοδικά και συστηματικά △ γαλλική ημερήσια διάταξη της συνόδου, το συντομότερο δυνατό για να προετοιμάσουν τη συντήρηση των ιστών. Επιχειρησιακό σχεδιασμό και την προετοιμασία για τη σύνοδο κορυφής.
Πρόεδρος κατά τη συνεδρίαση της ημέρας, ο γενικός γραμματέας του περιεχομένου μιας τέτοιας σύνοδο κορυφής της G20 στη Σεούλ για την αξιολόγηση και θα υποβάλει έκθεση σχετικά με τη συνέχεια να λάβει σύνοδο κορυφής της G20 στη Σεούλ δεν είναι μια γεγονότα. Δεν είναι ένα γεγονός ενός χρόνου. Μια σημαντική αλλαγή στην Δημοκρατία της Κορέας ήταν το κύριο μέσο για την ανάπτυξη και υψηλότερο από τη σύνοδο κορυφής στη Νότια Κορέα στο πλαίσιο gukgyeokyi απαραίτητο να βελτιωθεί η ποιότητα, είπε.

No comments:

Post a Comment