Pages

Tuesday 16 November 2010

H Κορεατικη δυναμη συνεχιζεται

H Σεούλ της Κορέας από τις 20 χώρες (G20) σύνοδο κορυφής της ταινίας παίρνει από τη θέση της προέδρου της Νότιας Κορέας και μετακόμισε στη Γαλλία. Ωστόσο, η τρόικα (Προεδρία, πρόεδρος του περασμένου έτους, πρόεδρος εκλεγμένος) ένα έτος από το σύστημα, καθορίζει την ημερήσια διάταξη και θα συνεχίσει την προετοιμασία ενός τέτοιου βασικό ρόλο.
G20 προπαρασκευαστικής επιτροπής του 15ου κλειδί επίσημη “κατάσταση στη Γαλλία, την Κορέα εκδοθεί προεδρίας της τρόικας, αλλά το επόμενο ένα χρόνο ως μέλος της Ομάδας των 20 θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη”, είπε. 2011 της Προεδρίας της συνόδου κορυφής της G20 στη Γαλλία, το Μεξικό και την Κορέα, με την επόμενη Προεδρία, ως προεδρεύουσα της προόδου του προηγούμενου έτους και δραστηριότητες, όπως ημερήσιας διάταξης και της συνεργασίας με τις χώρες αυτές και ότι το κατάστημα θα φέρει.
Από την άλλη πλευρά, εξυπηρετείται ένας χρόνος από τη συνεδρίαση του G20 της προπαρασκευαστικής επιτροπής για τη γαλλική και τη Λευκή Βίβλο για το ρόλο των επιχειρήσεων, όπως το ελάχιστο προσωπικό που πραγματοποιούνται για τη διάνοιξη των υπόλοιπων κατεδαφίσεων. Aποσταλεί προσωπικό του Υπουργείου Εξωτερικών, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, Υπουργείο Οικονομικών Επιτροπή και το πρωτότυπο επιστρέφεται από το τέλος του Ιανουαρίου του επόμενου έτους

No comments:

Post a Comment