Pages

Tuesday 23 November 2010

Αντιδρασεις απο την Κορεατικη πολιτικη

Η Κορεατικη πολιτικη μετα απο την επιθεση της β.Κορεας πηρε γρηγορες αντιδρασεις.
Ο πολιτικος Κιμ Σονγκ Χουαν στις 8,30 πμ εκανε συναιδριο με τον Μουτο Μασατοσι τον πρεσβη της Ιαπωνιας, Τζανγκ Σιν Σον πρεσβης Κινας, Κονσταντιν Μπου Νου Κοφ πρεσβη Ρωσιας και ειπε "αυτη η επιθεση προς την Νοτια Κορεα δεν μπορουμε να την δεχτουμε", "καταστρεψε ζωες κατοικων της περιοχης".


Ετσι, ο πρεσβης Μουτο ειπε οτι η κατασταση ειναι πολυ σοβαρη και ειπε οτι θα μας βοηθησει, ο Μπου Νου Κοφ πρεσβης ειπε "ανησυχουμε πολυ επειδη χαθηκαν ζωες".

Ο Τζανγκ Σιν Σον πρεσβης Κινας ειπε "θα πουμε στους πολιτες μας τα λογια οπου μασ ειπατε και ευχεται οτι ολα θα πανε καλα".


Ο πολιτικος Κιμ μεχρι τις 10 μμ εκανε τηλεφωνική συνομιλία με τον Κεβιν Ροντ πολιτκος εξωτερικων, ο πολιτικος Ροντ ειπε "η Αυστραλια ειναι μαζι με την Νοτια Κορεα".


Εν τω μεταξύ, πρόκληση της Βόρειας Κορέας απαγορεύει επίσης τη χρήση βίας κατά παραβίαση της συμφωνίας εκεχειρίας και του Χάρτη του ΟΗΕ ορίζει ότι η υπόθεση θα παραπεμφθεί στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, συμπεριλαμβανομένου ενός σχεδίου για το συντονισμό με τη διεθνή κοινότητα μια ποικιλία μεθόδων γνωστό να αναθεωρήσει την πολιτική.

Χάρτης στις διεθνείς σχέσεις τους από όλα τα κράτη μέλη της εδαφικής ακεραιότητας ή της πολιτικής ανεξαρτησίας ενός άλλου κράτους ή των Ηνωμένων Εθνών για τους σκοπούς της οποιοδήποτε άλλο τρόπο ασυμβίβαστο με τις ένοπλες δυνάμεις να απέχουν από την απειλή ή χρήση βίας για την "είναι ότι λέει.


Η Νορια Κορεα για να παρει γρηγορες λυσεις εβαλε τον (TF), γενική Διοίκηση ήταν να εγκαταστήσετε μια επείγουσα διπλωματική αποστολή για την ασφάλεια των πολιτών της στο εξωτερικό για να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας διέταξε.

Η Βορεια Κορεα εκανε επιθεση στην Νοτια Κορεα

Στης 23 Νοεμβριου στις 14.34 η Βορεια Κορεα εκανε επιθεση με πολλους πυραυλους στο μερος Ιον Πιονγκ Ντο και 2 στρατιωτες εχασαν την ζωη τους, 18 τραυματιστηκαν σωβαρα και 3 κατοικοι της περιοχης τραυματιστηκαν επισης.

Η Νοτια Κορεα εκανε πυρά πυροβολισμους στην Βορεια Κορεα. Η Νοτια Κορεα λεει, πως αυτη η επιθεση οπου εγινε στο νησι Γέονπιεονγκ της Νότιας Κορέας.

Μεχρι στιγμης η Βορεια Κορεα εχει σταματησει τους πυροβολισμους. Η Νοτια Κορεα θα ερθει με γρηγορες λυσεις για αυτην την κατασταση και εαν ξανα κανει επιθεση η Βορεια Κορεα τοτε ο Νοτιο Κορεατικος στρατος θα βαλει μπροστα τον στρατο ξυρας, αεροποριας και θαλασσας.

H Βορεια Κορεα εκανε επιθεση στην Νοτια Κορεα

Στης 23 Νοεμβριου στις 14.34 η Βορεια Κορεα εκανε επιθεση με πολλους πυραυλους στο μερος Ιον Πιονγκ Ντο και 2 στρατιωτες εχασαν την ζωη τους, 18 τραυματιστηκαν σωβαρα και 3 κατοικοι της περιοχης τραυματιστηκαν επισης.

Ετσι και ο Κορεατικος στρατος με Κ-9 εκανε επιθεσης στην Βορεια Κορεα. Οι κατοικοι της περιοχης ειναι παρα πολυ σε σοκ και εχουν μετακομοιθη σε ασφαλες μερος.

Η Βορεια Κορεα μενει ψυχραιμη σε αυτην την κατασταση και ετσι μετα απο μεγαλη συναιδριαση με τον προεδρο της Κορεας Λι Μιονγκ Παρκ εστηλαν στην Βορεια Κορεα μυνημα να σταματησουν προσφατα αυτην την κατασταση. Η Κορεατικη Βουλη και ο Κορεατικος στρατος κανουν συναιδριασης για να βρουν λυσεις σε αυτην την περιπτωση και ειπαν πως εαν ξανακανει επιθεση η Βορεια Κορεα προς την Νοτια Κορεα τοτε θα λαβει σοβαρα μετρα.

Wednesday 17 November 2010

Χρυσο μεταλλιο στα 200μ η Τζονγκ Ντα Ραε


Με χρονο 2 λεπτα 25 δευτερολεπτα και 02 δευτερα πηρε την πρωτια στις 17 του μηνος στα 200μ η Τζονγκ Ντα Ραε.

O Παρκ πηρε το χρυσο στα 100μ ελευθερο


Στις 17 το μεσημερι ο Παρκ πηρε το χρυσο μεταλλιο στα 100μ ελευθερο στους Ασιατικους αγωνες οπου πηραν μερος στην Κινα. Ο Παρκ μπηκε μεσα με το Κορεατικο ρεκορ 48.70. Ο Παρκ μεχρι τα 50μ ηταν στο νουμερο 5 αλλα στα τελευταια 50μ μπηκε πρωτος. Ετσι στους Ασιατικους αγωνες ο Παρκ πηρε 3 χρυσα μεταλλια, στα 100, 200 και 400μ.

Tuesday 16 November 2010

400μ ελευθερο ο Παρκ πηρε το χρυσο

Στους Ασιατικους Ολυμπιακους αγωνες ο Παρκ Ταε Χουαν πηρε το χρυσο μεταλλιο στα 400μ ελευθερο.


G20 να κρατήσει τη διαπραγματευτική ισχύ των οικονομικών υπουργείων.

Η σύνοδο κορυφής στη Σεούλ στην πρώτη γραμμή της ημερήσιας διάταξης, το υπουργείο έχει το συντονισμό των οικονομικών και χρηματοπιστωτικών οργανισμών όπως είναι η ικανότητα των διεθνών διαπραγματεύσεων στον απόηχο αυτής της συνάντησης αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.
Στις 16 της Προπαρασκευαστικής Επιτροπής Προγραμματισμού και Οικονομικών και της συνόδου κορυφής του G20, κ.λπ. Σύμφωνα με τη Νότια Κορέα στο επίκεντρο του κόσμου, όπως ο πρόεδρος της εμπειρίας στα παρασκήνια διαπραγματεύσεις Σχεδόν οικονομική διπλωματία στο μέλλον είναι πιθανό να είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη σκηνή.
Ως αποτέλεσμα αυτής της εμπειρίας πιο οργανωμένη, υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη για εξειδικευμένη κατάρτιση.
Μια οικονομία υπό την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών του Υπουργείου της διπλωματικής τον αριθμό των συμμετεχόντων να διεκδικήσουν το μερίδιό τους σε ένα παιχνίδι ή πολλών σταδίων με δέκα χιλιάδες ένα χρυσό προετοιμασμένοι ευκαιρία.
Υπουργό Οικονομικών και Διεθνών Επιχειρήσεων, σύνοδος κορυφής της ομάδας G20, η προπαρασκευαστική επιτροπή του Διευθυντή Σχεδιασμού και Συντονισμού, αντίστοιχα, και πρόεδρος της Ομάδας των 20 υπουργών Οικονομικών, ο πρόεδρος, καρέκλα εκπρόσωπος διαπραγματεύσεων να αναλάβει τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Κίνα, τον Καναδά, Γερμανία, τη Γαλλία και άλλες χώρες από τις επαφές πυρήνα G20 στη σειρά, πίσω από τα παρασκήνια, περί συντονισμού των συμφερόντων.

Το 72%, «σύνοδο κορυφής της G20 που έχει υποστεί»

Ο Προεδρος Λι, η οποία έκλεισε τη σύνοδο κορυφής της G20 για την πρόοδο της G20 σχετικά με την κοινή γνώμη έδειξε ότι υπερβαίνει κατά πολύ τη θετική αξιολόγηση.
Επαγγελματικές οργανώσεις, σύνοδος κορυφής της G20 της κυβέρνησης σχετικά με την πρόοδο της έρευνας αξιολόγησης, κυρίως καλή αποψη ότι 50,0%, πολύ καλή εμφανίζονται κατά τη γνώμη του 21,6%, θετική αξιολόγηση με 71,6% υψηλότερα. Ενώ το «δεν ξέρω», ήταν μόνο 15,2% των παρατηρήσεων.

Προεδρος Λι “Η επιτυχια του G20 ειναι επιτυχια για την Κορεα και για τους πολιτες

Ο Προεδρος Λι “Η επιτυχια G20 ειναι επιτυχια για την Κορεα και για τους πολιτες” ειπε. Και ευχαριστησε για ακομη μια φορα ολους τους πολιτες της Κορεας.
Ο Προεδρος Λι την ημερα εκεινη μιλησε στο ραδιο KBS1, στο youtube, και στο ραδιο 52 και επισης και στο διαδυκτιο και ευχαριστησε ολους οσους στυριξαν αυτην την μεγαλη εκδηλωση.
Ο Προεδρος Λι ειπε “Μολισ πριν απο 100 χρονια η χωρα μας ηταν μια απο της φτωχοτερες χωρες στον κοσμο” και “πριν απο 10 χρονια ηρθε στην χωρα μας η οικονομικη κριση”.
“Τετοια χωρα με πολλες δυσκολες στιγμες, τωρα διοργανωσε μια μεγαλη εκδηλωση και τωρα ειναι μια χωρα οπου δινει λυσεις στην παγκοσμια οικονομικη κριση”
Ειπε “μετα απο το G20 οπου διοργανωθηκε στην Κορεα ευχεται πως θα ανεβη ενα σκαλη πανω” και ειπε επισης “οταν η χωρα μας βρεθει σε δυσκολες στιγμες αν ολοι οι πολιτες ενωθουν και γινουν ενα μαζι τοτε η Κορεα θα γινει η ισχυροτερη χωρα στον κοσμο.

H Κορεατικη δυναμη συνεχιζεται

H Σεούλ της Κορέας από τις 20 χώρες (G20) σύνοδο κορυφής της ταινίας παίρνει από τη θέση της προέδρου της Νότιας Κορέας και μετακόμισε στη Γαλλία. Ωστόσο, η τρόικα (Προεδρία, πρόεδρος του περασμένου έτους, πρόεδρος εκλεγμένος) ένα έτος από το σύστημα, καθορίζει την ημερήσια διάταξη και θα συνεχίσει την προετοιμασία ενός τέτοιου βασικό ρόλο.
G20 προπαρασκευαστικής επιτροπής του 15ου κλειδί επίσημη “κατάσταση στη Γαλλία, την Κορέα εκδοθεί προεδρίας της τρόικας, αλλά το επόμενο ένα χρόνο ως μέλος της Ομάδας των 20 θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη”, είπε. 2011 της Προεδρίας της συνόδου κορυφής της G20 στη Γαλλία, το Μεξικό και την Κορέα, με την επόμενη Προεδρία, ως προεδρεύουσα της προόδου του προηγούμενου έτους και δραστηριότητες, όπως ημερήσιας διάταξης και της συνεργασίας με τις χώρες αυτές και ότι το κατάστημα θα φέρει.
Από την άλλη πλευρά, εξυπηρετείται ένας χρόνος από τη συνεδρίαση του G20 της προπαρασκευαστικής επιτροπής για τη γαλλική και τη Λευκή Βίβλο για το ρόλο των επιχειρήσεων, όπως το ελάχιστο προσωπικό που πραγματοποιούνται για τη διάνοιξη των υπόλοιπων κατεδαφίσεων. Aποσταλεί προσωπικό του Υπουργείου Εξωτερικών, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, Υπουργείο Οικονομικών Επιτροπή και το πρωτότυπο επιστρέφεται από το τέλος του Ιανουαρίου του επόμενου έτους

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Συνέλευση μετά το G20

Σύνοδος κορυφής της G20 στη Σεούλ για να εξηγήσει τα αποτελέσματα στο λαό για να κρατήσει αύξηση του ανταγωνισμού για τη σύνοδο του G20 την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί έκθεση παρακολούθησης.
Σύμφωνα με τη 15η προεδρική σύνοδο κορυφής του Φόρουμ του G20 για την παρακολούθηση του είδους της διακήρυξης επαγγελματικών οράματος «Παγκοσμια Κορέα» αποφάσισε να ανοίξει. Εκδηλώσεις προσωρινή ημερομηνία 25 ημερών ήταν αποφασισμένη.
Όραμα της συνόδου της G20 δήλωσε έκφραση για να περιγράψει τα αποτελέσματα μαζί με το λαό και το μέλλον θεώρηση του ρόλου της Κορέας θα γεμίσει με πληροφορίες που να αποδεικνύουν.
△ Κορέα, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών δίχτυ ασφάλειας με την ανάπτυξη του ρόλου αυτού παρακολουθείται διαρκώς για να συζητηθεί διεξοδικά και συστηματικά △ γαλλική ημερήσια διάταξη της συνόδου, το συντομότερο δυνατό για να προετοιμάσουν τη συντήρηση των ιστών. Επιχειρησιακό σχεδιασμό και την προετοιμασία για τη σύνοδο κορυφής.
Πρόεδρος κατά τη συνεδρίαση της ημέρας, ο γενικός γραμματέας του περιεχομένου μιας τέτοιας σύνοδο κορυφής της G20 στη Σεούλ για την αξιολόγηση και θα υποβάλει έκθεση σχετικά με τη συνέχεια να λάβει σύνοδο κορυφής της G20 στη Σεούλ δεν είναι μια γεγονότα. Δεν είναι ένα γεγονός ενός χρόνου. Μια σημαντική αλλαγή στην Δημοκρατία της Κορέας ήταν το κύριο μέσο για την ανάπτυξη και υψηλότερο από τη σύνοδο κορυφής στη Νότια Κορέα στο πλαίσιο gukgyeokyi απαραίτητο να βελτιωθεί η ποιότητα, είπε.

Thursday 11 November 2010

Ο Πρόεδρος Λι στην συνόδου κορυφής της συνέντευξης τύπου.

Συμπολίτες μου, η σύνοδος των G20 είναι μια ιστορική μέρα στη Σεούλ. Το G20 τελειωσε με μεγαλη επιτυχια χαρης ολους τους πολιτες. Θελω να ευχαριστησω επισης ολους τους ανθρωπους οπου βοηθησαν για αυτην την μεγαλη γιορτη.
Το G20 συναιδριο μολις πριν απο λιγο τελειωσε με παρα μεγαλη επιτυχια. Θελω να ευχαριστισω ολους τους πρεσβειδες οπου συμμετειχαν στο G20 και σε ολους τους πολιτες.
Το G20 ειχε 4 ακομα συναντησεις για την παγκοσμια οικονομια. Η σύνοδος κορυφής στη Σεούλ στις διαμορφώνοντας μεταξύ, η G20 της παγκόσμιας οικονομίας », ισχυρή, βιώσιμη ισόρροπη ανάπτυξη» για τα πιο ουσιαστικά αποτελέσματα. Το μεγαλύτερο επίτευγμα εν τω μεταξύ, η συναίνεση της πρακτικής του σχεδίου δράσης της «πρακτικής» για Νομίζω ότι είναι ενσωματωμένη.

Υπό την προεδρία του προέδρου, πέντε σύνοδοι της ενεργειακής συνεργασίας.

Υπό την προεδρία του προέδρου, πέντε σύνοδοι της ενεργειακής συνεργασίας.

Ο Πρόεδρος, πέντε συνεδρίες △ ορυκτών καυσίμων επιδοτήσεις △ της αστάθειας των τιμών της ενέργειας △ προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και της ενέργειας των τριών θεμάτων για να συζητήσουν, G20 δύο με την καταπολέμηση της διαφθοράς θα πρέπει να ληφθούν σχέδιο δράσης (πρόγραμμα δράσης), καθώς και την καταπολέμηση της διαφθοράς εκθέσεων τομέα, διεθνών εγκρίθηκε με την κανονική.

Ο Πρόεδρος έκρινε επίσης για την 11η Σεούλ G20 Business Summit ανακοίνωσε σήμερα τα αποτελέσματα μετά την εισαγωγή του Business Summit κοινή δήλωση, οι ηγέτες του κόσμου για τη σημασία της κατανόησης και των τόκων τους προέτρεπε. Σχετικά με το Επιχειρηματικό Σύνοδο Κορυφής και ο Πρόεδρος, η οικονομική ανάκαμψη και την ανάπτυξη του κόσμου θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο ρόλο για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, δήλωσε. Business Summit, πάνω από 120 επιχειρηματίες στην ομάδα εργασίας χωρίζεται σε 12 μήνες από την έκθεση που έχει υποβληθεί προς τις 66 συστάσεις.

Πρόεδρος, «εμπόριο» και «κλιματική αλλαγή και πράσινη ανάπτυξη» ως ένα θέμα.

Ανταποκρίνονται στην αλλαγή του κλίματος, η ελευθέρωση του εμπορίου, με έμφαση σε μια συλλογική προσπάθεια Πρόεδρος της συνόδου κορυφής της G20 στη Σεούλ στις 12, λίγο μετά τη συνεδρίαση έχει λήξει τρία λεπτά και 40 τα μεσάνυχτα να έχουμε «εμπόριο» μιας επιχείρησης γεύμα και «κλιματική αλλαγή και πράσινη ανάπτυξη».

H ημερήσια διάταξη τη συζήτηση σχετικά με την παγκόσμια πρωτοπορία. 12:00 40 λεπτά έως 50 λεπτά συζήτησαν για το εμπόριο, ο προστατευτισμός, για την πρόληψη της διάδοσης που συνδέονται γεύμα των επιχειρήσεων για τη συνεργασία μεταξύ της ομάδας G20, την Αναπτυξιακή Ατζέντα της Ντόχα (DDA) επετεύχθη και περισσότερη συζήτηση.

Προεδρος Λι, «τη μεταρρύθμιση των διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και παγκόσμιο οικονομικό δίχτυ ασφαλείας».

Στις 10:00 π.μ. στο 12ο Πρόεδρο της G20 στο Σεούλ σε δύο συνεδρίες με παγκόσμιους ηγέτες και παγκόσμιο οικονομικό δίχτυ ασφαλείας για τη μεταρρύθμιση του ΔΝΤ έχει συζητηθεί. G20 Υπουργών Οικονομικών και των Κεντρικών Τραπεζών συνάντηση πραγματοποιήθηκαν κατά τις ποσοστώσεις του ΔΝΤ και της μεταρρύθμισης της διακυβέρνησης, χαιρέτισε τη συμφωνία και, στο μεταξύ, το πνεύμα της αμοιβαίας κατανόησης.

Συζητήθηκε η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη για τη Σεούλ «σχέδιο δράσης.

Ο πρόεδρος Λι στη Σεούλ, στις 9 π.μ. στο 12ο σύνοδο κορυφής της G20 σε σύνοδο της «παγκόσμιας οικονομίας και η Ⅱ πλαίσιο» οι ηγέτες του κόσμου σε μια ισχυρή και βιώσιμη ισορροπία της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης έχει συζητηθεί για τη Σεούλ σχεδίου δράσης. Μετά το δείπνο την παραμονή των προεδρικών καθήκον ανοιγμα μια σύνοδο για να αρχίσει την ημέρα για την εισαγωγή της ημερήσιας διάταξης, οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν κρατήσει μια ζωηρή συζήτηση.

Μετά τις παρατηρήσεις του προέδρου όλων ΟΟΣΑ Γενικός Γραμματέας νευρογλοιακά διαρθρωτική μεταρρύθμιση του πλαισίου για την υποβολή εκθέσεων και συμπρόεδρος της χώρας, τον Καναδά, την Ινδία και άλλες χώρες υπήρξε σταθερή πρόοδος για την ελεύθερη συζήτηση. Βαθμολογήστε στις προεδρικές συζητήσεις αυτή τη συνεδρία για να συζητήσει την πρόοδο στην επίλυση των παγκόσμιων ανισορροπιών, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης να βρεθεί μια πηγή μέσα από ένα νέο σημείο ανάπτυξης ότι η παγκόσμια οικονομία να συνεχίσει και να αναπτυχθεί η αμοιβαία εκτίμηση της επόμενης G20 ενισχυθεί η διεθνής συνεργασία πρέπει να τονιστεί ότι υπήρχε .

Σύνοδος κορυφής του G20 για τον εορτασμό των γυρισμάτων της Σεούλ

Ο συντονισμός των πολιτικών για την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη που θα συζητηθούν

9:00 π.μ. στο 12ο Πρόεδρο της G20 στο Σεούλ για να ξεκινήσει μια σύνοδο, δήλωσε στην ημερήσια διάταξη ημέρα των εγκαινίων, οι ηγέτες του κόσμου σε μια ζωντανή συζήτηση σχετικά με την εισαγωγή και κέρδισε.

Μετά τις παρατηρήσεις του Προέδρου όλων Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), ο Γενικός Γραμματέας Άγγελος νευρογλοιακά διαρθρωτική μεταρρύθμιση του πλαισίου για την υποβολή εκθέσεων και συμπρόεδρος της χώρας, τον Καναδά, την Ινδία, καθώς και ελεύθερη συζήτηση των ηγετών του κόσμου ήταν σε εξέλιξη.

Βαθμολογήστε στις προεδρικές συζητήσεις αυτή τη συνεδρία για να συζητήσει την πρόοδο στην επίλυση των παγκόσμιων ανισορροπιών, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης, είπε. Καθώς και τη διερεύνηση νέων πηγών ανάπτυξης και να αναπτυχθούν μέσα από την παγκόσμια οικονομία εξακολουθεί να είναι μια μελλοντική διεθνή συνεργασία μέσω της αμοιβαίας αξιολόγησης των G20 να ενισχυθεί, είπε.

Το δειπνο στο συναιδριο G20 Σεουλ

Δειπνο με τους πρεσβηδες του G20

Συνεργαστείτε με τους παγκόσμιους ηγέτες για την 11η δείπνο στη Σεούλ για να ξεκινήσει μια συζήτηση στην ημερήσια διάταξη της συνόδου κορυφής της G20 άρχισε σοβαρά. Δείπνο από τις 7 μ.μ. έως εργασιών της ημέρας δύο ώρες θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Μουσείο.




Πρόεδρoς Λι, χαιρετίζει G20 στη δεξίωση

Πρόεδρος Λι, το Εθνικό Μουσείο στο Υονγκ Σαν, συνοδευόμενη από 33 χώρες και διεθνείς οργανισμούς, εκπροσώπους από 13 χώρες, συμπεριλαμβανομένων άλλων κορυφή 140 και της Ομάδας των 20 που διεξήχθησαν κατά την δεξίωση υποδοχής.


Κορεα-Βραζιλια συναιδριο

Πρόεδρος και συν-ευημερίας των σημερινών διμερών συνολική εταιρική σχέση συνεργασίας, καθώς και ότι οι φροντίδες που αξιολογήθηκαν, τη Βραζιλία, τη Λατινική Αμερική, το μεγαλύτερο των συναλλαγών μας (περίπου 90 εκατ. ευρώ) και το ανώτατο ποσό της επενδύσεως (συνολική επένδυση ύψους περίπου 22 δισεκατομμύρια δολάρια), όπως πρόσφατα έχουμε μια σχετική κατάσταση Οι εταιρείες αυτοκινήτων, τον τομέα του χάλυβα είναι η προώθηση μεγάλης κλίμακας επενδυτικά σχέδια, τονίζοντας ότι, δεδομένου του οικονομικού μεγέθους των δύο χωρών, το διμερές εμπόριο και τις επενδύσεις κατά τα επόμενα πέντε χρόνια, το πλοίο που θα προσπαθήσουμε να έχουμε πρότειναν κοινή. Συμφωνούμε, επίσης, έντονα Λούλα, καθώς και ένα αξιοσημείωτο επίπεδο των διμερών σχέσεων που αναπτύσσονται για την επέκταση των δύο χωρών εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, ενώ η ενίσχυση της συνεργασίας στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας αναμένεται ότι θα υπάρξει.

Πρόεδρος Λι και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, 2016 Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο και τη Βραζιλία για την προώθηση της κατασκευής υποδομών για μεγάλα έργα, κυρίως σιδηροδρομικά έργα προγραμματίζεται να υποβάλει προσφορά εντός του τρέχοντος έτους να καταστεί δυνατή κοινοπραξία ενεργό ενδιαφέρον και τη στήριξή μας της Βραζιλίας κυβέρνηση έχει ζητήσει . Και Λούλα εταιρείες στην Κορέα χαιρετίζει την ενεργό συμμετοχή των επενδύσεων ανέφερε ότι.

Κορεα-Κινα συναιδριαση G20

Πρόεδρος επίσκεψη να παραστούν στη σύνοδο κορυφής της G20 στη Σεούλ, ο Πρόεδρος Χου Ζιντάο και Πέμ το 11ο, κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής στον οικο του προεδρου έχει, αναπτύσσοντας διμερή στρατηγική εταιρική σχέση συνεργασίας, η σύνοδος κορυφής της G20 στη Σεούλ, πρόσφατα, η κατάσταση στη χερσόνησο του αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης της αντάλλαξαν απόψεις σχετικά.
Στρατηγική εταιρική σχέση συνεργασίας», εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανάπτυξη των σχέσεων, σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού στο μέλλον, σύμφωνα με την περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών σχέσεων ήταν σαν ας συμφωνούν ότι.

Κορεα-Αγγλια συναιδριο

Πρόεδρος και το 11ο Σεούλ π.μ. παραστούν σύνοδο κορυφής της G20 στη Σεούλ κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη χώρα μας ", Ντέιβιντ Κάμερον" Βρετανός πρωθυπουργός είχε συνάντηση κορυφής, η σύνοδος κορυφής της G20 στη Σεούλ, το διμερές εμπόριο και την προώθηση των επενδύσεων, ένας-ΕΕ σχετικά με την κατάσταση στη χερσόνησο, όπως η ΣΕΣ και να έχουν μια ευρεία ανταλλαγή απόψεων.

Οι δύο ηγέτες σήμερα συνάντηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη σύνοδο κορυφής του G20 Σεούλ στενή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών να αξιολογήσει την άλλη πλευρά, η κοινή ιδεώδη της δημοκρατίας και της οικονομίας της αγοράς βασίζεται στη βιώσιμη ανάπτυξη σε κάθε τομέα και για το φιλικό και σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών για την αντιμετώπιση έχουν εκφράσει.

Επιπλέον, η Κορέα-ΕΕ, ΣΕΣ που υπεγράφη τον περασμένο Οκτώβριο κατά τη διάρκεια της ζύμωσης, θα επεκτείνει περαιτέρω τις διμερείς εμπορικές συναλλαγές και τις επενδύσεις, αλλά η κοινή κατανόηση ότι η Κορέας-ΕΕ ΣΕΣ θα τεθεί σε ισχύ, όπως είχε προγραμματιστεί το επόμενο έτος σε 7,1 έχει συμφωνήσει να εργαστούν από κοινού. «Κάμερον," την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κορέα από τότε που ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Μάιο ως την πρώτη επίσκεψη, σήμερα, μια διάσκεψη κορυφής της συνόδου κορυφής της G20 στη Σεούλ για την επιτυχία της στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών να επιβεβαιώσει και να προωθήσει την πρακτική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών την ευκαιρία να διερευνήσουν τρόπους ώστε να καταστεί θα αξιολογηθούν.

Wednesday 10 November 2010

Κορεα-Γερμανια συναιδριο

Ο Προεδρος της Κορεας στις 11 Νοεμβριου ειχε συναντησει με την Ανγκελα Μερκελ. Στην συναντηση τους εκαναν διαλογω για της επιχηρησεις οπου η δυο χωρες μπορουν να εχουν και για το G20 συναιδριο.
Πρόεδρος των χωρών της ΕΕ μαζί με τη Γερμανία, τη Νότια Κορέα εμπορικός εταίρος και ξένος επενδυτής στο άρθρο 3 ανωτέρω, όπως εν τω μεταξύ, μια στενή φιλία και σχέση συνεργασίας έχει αναπτυχθεί για την εκτίμηση της ανανεώσιμης ενέργειας και της επιστήμης και της τεχνολογίας, εξαρτημάτων και υλικών στον τομέα της διμερούς συνεργασίας, κλπ ελπίζει να ενισχύσει ανακοινωθεί. Η διακυβερνητική συνεργασία στον τομέα αυτό, καθώς και τους δύο ηγέτες να συνεργαστούν περισσότερο στον ιδιωτικό τομέα είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε την ανατροφοδότηση.
Οι δύο ηγέτες, καθώς και την ενοποίηση της Γερμανίας μετά την ενοποίηση της κοινωνικής ένταξης και συμφώνησαν να μοιραστούν την εμπειρία, όπως η κλιματική αλλαγή και η πυρηνική ασφάλεια στα σημαντικά διεθνή θέματα Έχουμε επίσης ανταλλαγή απόψεων.



Ο Προεδρος Λι καλωσοριζει τους προσκαλουμενους


Στις 11 το πρωί, Σεούλ, ο Πρόεδρος Λι που πραγματοποιήθηκε στο Sheraton Walker Hill ξενοδοχειο Σεούλ το G20 Business Summit, παρέστη στην έναρξη της ολομέλειας, υποδέχεται τη διεύθυνση.

Μιλώντας στους επιχειριματιες η Ανγκελα Μερκελ

Η Ανγκελα Μερκελ στις 11 Νοεμβριου το 2010 στο ξενοδοχειο Σερατον μιλαει μπροστα στους επιχειριματιες στο G20.